ŠTO MU JE DOŠLO?

[VIDEO] Cijeli svijet govori o nevjerojatnom gafu Cristiana Ronalda na predstavljanju u Saudijskoj Arabiji. Je li moguće da je rekao ovo?

04.01.2023 u 06:26

Bionic
Reading

Tijekom press konferencije u Saudijskoj Arabiji, na kojoj je službeno predstavljen kao novi igrač Al Nassra, Cristiano Ronaldo je napravio nevjerojatan gaf

Odgovarajući na brojna pitanja novinara, morao je pojasniti zašto se odlučio za Al Nassr i Saudijsku Arabiju.

'U Europi je moj posao završen. Osvojio sam sve, igrao sam u najvažnijim klubovima. Sjajno se osjećam', poručio je Ronaldo, dodavši kako je dobio mnogo ponuda u Europi i Brazilu, ali da je dao obećanje čelnicima svog novog kluba i da će ga i održati.

Uslijedila je ogromna pogreška - Ronaldo je potpuno promašio zemlju u kojoj se nalazi:

'Ne mislim da je dolazak u Južnu Afriku kraj karijere za mene, želio sam promjenu. Da budem iskren, ne brinem se o tome što ljudi govore', izjavio je Ronaldo.

Naravno da se ova pogreška proširila društvenim mrežama. Jedni je pripisuju slučajnosti, a drugi nepoznavanju geografije.

Ronaldo je daleko najveća zvijezda koja je stigla u Saudijsku Arabiju, iako su i drugi nogometni majstori, uključujući Georgea Weaha, Pepa Guardiolu i Xavija, također igrali u ovoj zemlji.

Deveterostruki prvak saudijske lige nazvao je Ronaldov potpis "više od povijesti u nastajanju", tvrdeći da će on inspirirati ostatak lige, pa čak i državu.

Ronaldo će u Al Nassru imati najveću plaću u povijesti nogometa. Potpisao je ugovor na dvije i pol godine, a godišnja plaća bit će mu 200 milijuna eura.