ljutit pobjegao s terena

[VIDEO] Na društvenim mrežama glavna tema je Ronaldovo ljubljenje kostobrana; zlobnici tvrde da ljubi samog sebe

09.02.2022 u 14:00

Bionic
Reading

Nogometaši Manchester Uniteda u utorak su igrali utakmicu 24. kola Premier lige, a s gostovanja kod Burnleyja kući su se vratili sa samo jednim osvojenim bodom jer je dvoboj protiv sastava koji se nalazi na dnu prvoligaške ljestvice završio 1:1. Ono što je iznenadilo mnoge jest činjenica da je Cristiano Ronaldo, najveća zvijezda Vragova, na klupi ostao do 68. minute

Očito je trener Ralf Rangnick mislio da će Manchester United moći i bez Cristiana Ronalda do pobjede kod Burnleyja.

'Ova je utakmica zahtijevala dosta sprintova, trčanja za loptom, dosta borbe. U takav sistem se bolje uklapa Edinson Cavani i zbog toga je on bio starter', pojasnio je Rangnick.

>> Cristiano Ronaldo ušao u zadnjih 20 minuta, što je bilo premalo da spriječi novi kiks ManUtd-a; Newcastleova se pojačanja već isplaćuju

No Nijemac očito nije pogodio s Cavanijem, jer Urugvajca je izvadio u 68. minuti i na teren poslao Cristiana Ronalda.

Međutim reakcija Cristiana Ronalda nakon utakmice dovoljno govori o njegovom kutu gledanja na cijeli slučaj. Naime portugalska je zvijezda nakon posljednjeg sučevog zvižduka odmah jurnula prema svlačionici bez pružanja ruku suparnicima ili pozdrava suigračima.

A osim što je pažnju privukao tim potezom, na društvenim se mrežama zabavljaju snimkom napravljenom prije nego je Ronaldo ušao na teren.

Na njoj se vidi kako Ronaldo ljubi kostobrane. I ljubi ih pet puta. Jedan od kadrova pokazuje kako se na njima nalaze fotografije obitelji, ali i njega samoga. I odmah su zlobnici konstatirali kako je ljubio sliku samoga sebe.

Iako se prema pozicijama slika koje ljubi to ipak ne može zaključiti.