MOURINHO NA STRANI ZVIJEZDE

'Cristiano neka se opusti i dobro odmori'

01.07.2010 u 16:30

Bionic
Reading

Nakon što su se mediji 'obrušili' na zvijezdu portugalske reprezentacije i madridskog Reala Cristiana Ronalda, u njegovu se zaštitu stao Jose Mourinho

Neugodna situacija oko Cristiana Ronalda i njegova neprimjerenog ponašanja nakon ispadanja iz osmine finala SP-a, kada je i pljunuo prema kameri, ali i optužio izbornika Queiroza, još se nije primirila. Izbornik mu je odgovorio da su takve izjave samo potvrda njegove nemoći.

'Nitko se ne smije postaviti iznad interesa reprezentacije. Portugalska momčad treba Cristiana, ali i Cristiano treba reprezentaciju. A ako nekoga dres reprezentacije ne motivira, za njega u momčadi nema prostora', portugalskim je novinarima po povratku u domovinu rekao Queiroz.

Naravno, odmah je reagirao i novi trener madridskog Reala Jose Mourinho, koji pokušava smiriti strasti, jer svjestan je da će i on surađivati s istim tim Ronaldom.

'Cijela je portugalska reprezentacija kriva za ispad, a ne samo Ronaldo. Nikad ne bih dopustio da u mojoj ekipi sva odgovornost padne na Ronalda. Sad znate kako funkcioniraju stvari u mojoj ekipi. Ako pobjeđujemo, pobjeđujemo svi, a ako gubimo, onda sam ja glavni krivac za poraz. Ronaldu savjetujem i želim da se odmori i da uživa na zasluženom odmoru', poručio je Mourinho.