kakav potez!

Ćorluka i Modrić ugledali su mladenku, a potom su...

04.06.2018 u 18:02

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija tijekom ponedjeljka stigla je u Opatiju, gdje će biti smještena. Treninge će pak odrađivati na Rujevici, a 7. lipnja putuju u Slavoniju

Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju je u Liverpoolu, u sklopu priprema za SP u Rusiji, odigrala prijateljsku utakmicu protiv Brazila.

Dalićeva je momčad poražena 2:0, no to nije razlog za brigu jer Dalić je zasigurno dobio potrebne odgovore na neka pitanja.

Ovog ponedjeljka naši su reprezentativci već stigli u Opatiju, gdje će boraviti do četvrtka. Treninge će odrađivati na riječkoj Rujevici, a 7. lipnja putuju u Slavoniju gdje će biti smješteni u Vukovaru uoči utakmice sa Senegalom (8. lipnja u Osijeku). Reprezentacija u Rusiju putuje 11. lipnja.

Naravno, nakon nedjeljnog okršaja, ovaj sunčani ponedjeljak igračima je dobrodošao za 'punjenje baterija', odnosno hvatanje potrebne svježine.

Zato su tijekom popodneva u laganoj šetnji obišli perjanicu kvarnerskog zaljeva, a Luka Modrić i Vedran Ćorluka uljepšali mladencima koji su također uživali u okruženju Opatije.

Nakon što su ih uočili, prišli su im i skupa s njima pozirali za uspomenu i dugo sjećanje.

Reprezentativci u šetnji Opatijom Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL