nema mjesta panici

Ćorić nakon briljantne pobjede otkrio zašto je zatražio liječničku pomoć

23.11.2018 u 17:10

Bionic
Reading

Borna Ćorić priznao je da ima problema s bedrenim mišićem, no uvjeren je da neće imati problema odigrati još jedan napeti meč u Lilleu ako će biti potrebno...

Ćorić je prilično lako pomeo Chardyja s 3:0 u setovima u Lilleu i tako donio vrijedan bod Hrvatskoj, u meču koji je trajao nešto duže od dva sata.

  • +5
Finale Davis Cupa - Francuska i Hrvatska Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Jedini trenutak straha za hrvatske navijače dogodilo se kod 4:3 u trećem setu, kada je iznenada zatražio liječničku pomoć i otišao u svlačionicu.

'Bedreni mišić me muči, osjetio sam problem, pa sam rekao bolje da sad stanem, da me malo izmasira u trenutku dok imam break prednosti, da se nešto ne zakomplicira,' otkrio je Borna Ćorić nakon meča i naglasio da ne očekuje probleme u eventualnom petom meču koji bi mogao igrati u nedjelju.

'Zadnjih dana bio sam nervozan, stalno sam se brinuo da me nešto boli. No izlaskom na teren prestao sam biti nervozan, odlično sam ušao u meč i cijelo vrijeme servirao pa je sve dobro završilo,' zaključio je 22-godišnji talent koji se ove sezone može pohvaliti da je dvaput pobijedio Rogera Federera, u Halleu i Šangaju.

Borna vjeruje da će njegovi suigrači dovršiti posao u Lilleu, a ako ne budu, spreman je u petom meču protiv Tsonge donijeti Hrvatskoj toliko željeni pobjednički bod...