ROONEY I WELBECK UČILI

Cole i York dokazali da su mogli igrati i 'vezanih očiju'

29.03.2013 u 13:08

Bionic
Reading

Ubojiti napadački dvojac Manchester Uniteda iz prošlog stoljeća i početka 21., Andy Cole i Dwight Yorke, demonstrirao je novoj generaciji napadača 'crvenih vragova' zbog čega su bili strah i trepet svakoj obrani

Mnogi su menadžeri zavidili menadžeru Sir Alexu Fergusonu kada je prije 14 godina imao na raspolaganju spomenutu dvojicu nogometaša, te dvojicu džokera s klupe, Ole Gunnara Solskjaera i Teddyja Sheringhama, koji su Unitedu 1999. godine donijeli naslov prvaka Europe, FA Cup i Premierligu.

Cole i Yorke su bili posebno poznati po svom gotovo telepatskom razumijevanju na travnjaku, a isto su trebali pokazati trojica aktualnih napadača 'crvenih vragova' - Wayne Rooney, Danny Welbeck i Javier Hernandez

U doista smiješnom i zanimljivom video-uratku generacija 2013. godine imala je zadatak, s povezima preko očiju, odraditi nekoliko 'zračnih' dodavanja, a potom i zabiti pogodak nakon ubacivanja.

Rooney je nakon nekoliko neuspjelih i nadasve zanimljivih pokušaja uspio iz lijepog vojela zabiti nakon ubacivanja Welbecka, što je priznao i najubojitiji napadački dvojac u Unitedovoj povijesti.