BURNO U MADRIDU

Član skupštine Reala prozvao Mourinha

25.09.2011 u 16:59

Bionic
Reading

Na generalnoj skupštini madridskog Reala jedan od zastupnika Rafael Vareos započeo je žučnu raspravu oko ovlasti koje trener Jose Mourinho ima u ovoj nogometnoj instituciji...

Pomalo neočekivano na generalnoj skupštini Reala došlo je do velike polemike koju je svojim istupom izazvao Rafael Vareos.

'Mourinho nije madridista nego mourinhista', izjavio je Vareos osvrčući se na problematično ponašanje i izjave trenera Reala.

'Ako vam je tigar maskota morate ga držati na uzici kako ne bi pojeo susjedovu kćer', karikirao je Vareos, a njegov stav je podržalo još nekolio članova skupštine koji smatraju da kontroverzni Portugalac narušava ugled 'kraljevskog kluba'. Također, Vareos je istaknuo da je velika pogreška što Mourinho ima potpune ovlasti, a posebno se osvrnuo na njegov ispad kada je prstom u oko pogodio pomoćnog trenera Barcelone tijekom utakmice španjolskog Superkupa.

Na to se nadovezao još jedan član skupštine, Juan Miguel Nogues koji tvrdi da se Mourinho ne uklapa u imidž kluba. Ipak, njihove izjave za govornicom nisu dočekane blagonaklono kod većine skupštinara koji su ih ispratili zvižducima.

Snažnu podršku Mourinhu dao je predsjednik kluba Florentino Perez.

'On je najbolji trener na svijetu, premda potez s prstom u oko ne mogu opravdati, a ne znam gdje piše da se ne smijemo žaliti ako je suđenje bilo na našu štetu. Skupštinari koji su protiv njega zavedeni su od strane medija i ne bi si to smjeli dopustiti', zaključio je Perez.