NUDE 30 MILIJUNA FUNTI

City spremio nemoralnu ponudu za Davida Luiza

23.08.2012 u 10:33

Bionic
Reading

Nakon neuspjelih pokušaja u potpisivanju danskog stopera Liverpoola Daniela Aggera, u Manchester Cityju su se okrenuli brazilskom stoperu Chelseaja Davidu Luizu (25)

Kako je menadžer nogometaša 'građana' Roberto Mancini na deset tjedana zbog ozljede ostao bez Micaha Richardsa, krenuo je u potragu za igračem koji će mu donijeti širinu u obrani u kojoj udarni centralni par stopera čine Joleon Lescott i Vincent Kompany. Kako Stevan Savić također ima često problema s ozljedom, a Kolo Toure ne uživa neograničeno povjerenje, Mancini se dao u lov na Luiza za kojeg je prema The Sunu spreman platiti do 30 milijuna funti.

U srijedu je Luiz izostavljen iz Chelseajevog sastava za dvoboj 2. kola Premiershipa protiv Readinga zbog ozljede koljena, a kako je Brazilac ujedno vijest o svojim zdravstvenim problemima objavio na Twitteru, iz kluba su ga sankcionirali.

'Te društvene mreže su svuda oko nas sada. Rješavat ćemo to interno', komentirao je Chelseajev menadžer Roberto di Matteo.

Chelsea bi radije Luiza zadržao u momčadi, ali navodno bi ga bili spremni pustiti i nakon tek jedne sezone provedene u klubu (stigao iz Benfice za 25 milijuna eura) za dobru cijenu u slučaju dovođenja španjolskog desnog beka Marseillea Cesara Azpilicuete (22).