važna pobjeda, ali...

Čilić priznao čega se sjetio kad je Tsonga zaprijetio i upozorava da još ništa nije gotovo

23.11.2018 u 20:03

Bionic
Reading

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić iznimno je zadovoljan uvjerljivom pobjedom protiv Jo Wilfrieda Tsonge u Lilleu, no priznaje da mu je prošao kroz glavu meč protiv Del Potra iz Zagreba u trenucima kad je Francuz prijetio u trećem setu...

Sedmi tenisač svijeta obavio je sjajan posao za Hrvatsku i uvjerljivom 3:0 pobjedom protiv Tsonge doveo našu reprezentaciju na korak do osvajanja Davis Cupa. Ipak, svjestan je da još ništa nije gotovo.

  • +3
Davis Cup, finale: Tsonga - Čilić Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Dva boda smo ostvarili, ali treba i treći,' upozorava Marin Čilić, jer pokazalo se i protiv SAD-a u polufinalu da ovakva prednost ništa ne garantira.

'Odradio sam jedan od najboljih mečeva u zadnjih pola godine. Na kraju nije bilo jednostavno jer je meč izašao iz ritma, ali zadržao sam koncentraciju,' dodao je 30-godišnjak pa priznao da mu nije bilo svejedno kad je Francuz zaprijetio 'break' loptama i povratkom u trećem setu:

'Prošao mi je kroz glavu Del Potro i finale protiv Argentine u Zagrebu, ali ostao sam unutra.'

U subotu na scenu stupaju Pavić i Dodig koji će u slučaju pobjede protiv Mahuta i Herberta donijeti hrvatskoj reprezentaciji titulu u Davis Cupu...