ŠTO SE DOGAĐA?

Cibona iz ničega složila momčad pa šokirala objavom o suradnji s drugim zagrebačkim klubom

19.08.2023 u 21:54

Bionic
Reading

Nakon završetka prošle sezone Cibonu su zbog neisplata plaća napustili brojni igrači kao i trener Josip Sesar.

Dugo je vladala tišina oko kluba, a u posljednje vrijeme zaredale su se objave o potpisima igrača, bilo da su stigli novi ili produžili prošlosezonski. Prvo je stigao Amerikanac Alex Stein koji je prošle sezone igrao za belgijski Hubo Limburg United, pa je objavljeno kako će klupu preuzeti trener Jakša Vulić, a onda se Facebook profil kluba užario, za razliku od uspavanih mrežnih stranica.

Redom su objavljivani potpisi Domagoja Prolete, Jakova Mustapića, Mateja Bošnjaka i Tomislava Mihaela Buljana. Već sutradan novi rafal dobrih vijesti kojima je potvrđeno da su suradnju produžili Ivan Majcunić i Domagoj Vuković, da bi danas stigla vijest kao ostaje i kapetan Krešimir Radovčić.

Saznajemo kako su vrlo blizu dogovora i Ivan Perasović te Aleksandar Aranitović čime se vrlo jasno iskristalizirala slika prve momčadi. No, što je s financijskim dugovima iz prošle sezone, primjerice prema Josipu Sesaru.

Prilično magloviti pogled u budućnost donekle je razbistrilo priopćenje objavljeno na Facebook profilima KK Cibona i KK Bosco.

'KK Cibona i KK Bosco uspješno su dogovorili suradnju koja će obuhvatiti sva područja igračkog, stručnog i tehničkog razvoja. S ponosom najavljujemo zajednički košarkaški program koji ćemo u sljedećim danima opširnije predstaviti javnosti, a za koji vjerujemo da će doprinijeti boljitku i razvoju oba kluba', stoji u objavi.

Što i tko se krije iza svega znat će se vrlo brzo. Konačni spas Cibone ili još jedan pucanj u prazno? Jedno je sigurno, Bosco u ovoj priči nema što izgubiti.