što će u koreji reći?

Chung poput Čilića: Fotografija zbog kakve su svi ismijavali Marina!

26.01.2018 u 17:21

Bionic
Reading

Hyeon Chung predao je Rogeru Federeru polufinale Australian Open zbog žuljeva, poput Marina Čilića u finalu Wimbledona prošle godine. Također je na Instagramu objavio fotografiju bolnog mjesta, što je napravio i naš tenisač, ali je zbog toga požalio...

Korejski 21-godišnji tenisač na neslavan se način oprostio od svog najvećeg uspjeha u teniskoj karijeri. Nakon trijumfa protiv Zvereva, Đokovića i Sandgrena Chung je u polufinalu Australian Opena predao Rogeru Federeru i to zbog žuljeva s kojima se nije mogao nositi.

  • +14
Polufinale Australian Opena: Roger Federer - Hyeon Chung Izvor: Reuters / Autor: ISSEI KATO

Takav kraj meča podsjetio je naravno na Marina Čilića i finale Wimbledona prošle godine koje je završilo na isti način, s tim da je naš najbolji tenisač stisnuo zube i odigrao do kraja.

Nakon tog poraza 6-3, 6-1, 6-4 Marin je objavio fotografiju bolnih žuljeva koji su ga sputavali, a reakcija hrvatske javnosti uglavnom je bila ismijavanje i optužba da traži neopravdan izgovor za slabu igru, što je svakako bilo prestrogo prema čovjeku koji je dao sve od sebe na terenu, unatoč bolovima.

Sada je i Hyeon Chung objavio fotografiju kojom opravdava svoju predaju. Pitamo se hoće li i korejska javnost jednako reagirati...