Pitanje ga naljutilo

Chelsea sa stilom prošao dalje, a trener Tuchel nakon što se upisao u povijest Lige prvaka - pukao: Hvala vam što ste mi uništili večer!

17.03.2022 u 10:34

Bionic
Reading

Nakon što su nogometaši Chelseaja – koji brane titulu prvaka Europe - izbacili francuski Lille te se tako plasirali u četvrtfinale Lige prvaka, svejedno je trenera engleskog velikana Thomasa Tuchela jedno pitanje izbacilo iz takta

Nakon 2:0 u Londonu, Chelsea je u gostima slavio 2:1 protiv Lillea i tako se sa stilom plasirao u četvrtfinale Lige prvaka.

Treba reći kako je njemački stručnjak Thomas Tuchel stigao do ukupno 32. pobjede u Ligi prvaka čime je izjednačio rekord Juppa Heynckesa po broju pobjeda na prvih 50 utakmica u ovom elitnom natjecanju.

Iako je Lille poveo 1:0 u nastavku utakmice vidjela se dominacija igrača Chelseaja koji su u zadnje vrijeme pod velikim pritiskom i stresom jer je, kao što je poznato, klub pod sankcijama nakon što se na udaru našao njihov vlasnik Roman Abramovič kojeg se povezuje s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Naime, Abramovič je prisiljen prodati klub, a dok se to ne dogodi Europska nogometna unija brani prodaju ulaznica za četvrtfinale Liga prvaka. Zaista bizarna situacija u kojoj se našao Chelsea…

Na novinarsko pitanje kako gleda na situaciju što će Chelsea morati igrati bez gledatelja u sljedećoj rundi, Tuchel je pukao i odbrusio mu:

'Hvala vam što ste mi uništili večer!'

  • +7
Lille - Chelsea (uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka) Izvor: EPA / Autor: Yoan Valat