tko je tu lud?

Chelsea je odbio Bayernovih 80 milijuna eura i sad ga doslovno daruje Fulhamu

28.07.2023 u 18:29

Bionic
Reading

Krilni igrač Chelsea Callum Hudson-Odoi (22) na izlaznim je vratima Chelseaja, a karijeru bi trebao nastaviti u redovima Fulhama

Mediji nagađaju kako bi Callum Hudson-Odoi (22) sa Stamford Bridgea mogao preseliti na Craven Cottage za nešto više od pet milijuna eura.

Mladom krilnom igraču idućeg ljeta završava ugovor i za 'bluese' postoji opasnost da napusti klub bez odštete. Novi menadžer Chelsea Mauricio Pochettino ne računa na njegove usluge, a klub se želi i osloboditi njegove tjedne plaće koja iznosi oko 150.000 eura.

Zanimljivo, za Hudoson-Odoija je prije tri sezone veliki interes pokazivao Bayern koji je tada za njega nudio 80 milijuna eura, međutim Chelsea je odbio ponudu njemačkog velikana označivši igrača važnim za budućnost kluba.

Hudson-Odoi je u ožujku 2019. debitirao za englesku reprezentaciju u ogledu protiv Češke postavši najmlađi igrač koji je ikada debitirao u natjecateljskoj utakmici u dresu 'Gordog Albiona' s 18 godina i 135 dana, oborivši rekord Duncana Edwardsa iz 1955. za 40 dana.

Međutim, u godinama koje su uslijedile ostao je bez mjesta u redovima Chelsea, ali i engleske reprezentacije, a prošlu sezonu je proveo na posudbi u Bayer Leverkusenu upisavši 14 nastupa.

Za reprezentaciju je do sada sakupio tri nastupa.