LEGENDA OTVORENO

Charles Barkley otkrio zašto mu Michael Jordan nije prijatelj

09.01.2015 u 12:30

Bionic
Reading

Charles Barkley, jedan od najboljih NBA igrača koji nije osvojio prsten prvaka, prilikom gostovanja u TV emisiji The Seth Davis Show otkrio je nove detalje o odnosu s jednim od najvećih košarkaša svih vremena Michaelom Jordanom

Poznato je kako su tijekom karijere Charles Barkley Michael Jordan na terenu često jedan drugog 'častili' psovkama, a izjava Barkleyja iz 2012, kada je priznao za USA TODAY kako je Jordan toliko bio ljutit na njega da je mislio kako mu je ime 'k***in sin ili j***č majke', sve govori.

Nedavno je u TV emisiji The Seth Davis Show progovorio i o najnovijem kritiziranju Jordana, za kojeg je potvrdio kako nisu prijatelji te da mu želi sve najbolje kao vlasniku NBA momčadi:


'Mislim da su ga pogodile neke izjave koje sam o njemu kazao na televiziji. Naime jedan od razloga zašto ne vjerujem medijima jest činjenica da ne smijete imati dvostruke standarde prema ljudima koje poštujete ili ne poštujete. Rekao sam kako Michael, usprkos nekim sjajnim igračima koje su doveli, ipak ne radi dobar posao u Charlotte Hornetsima jer se okružio krivim ljudima. To sam rekao jer su me pitali. Moj posao je da nešto analiziram i to ne štiti nekoga tko vam je prijatelj', ukratko je objasnio Barkley, a na sličan način 2009. objasnio je da ne može biti prijatelj ni s tada najboljim golferom svijeta Tigerom Woodsom.

Objasnio je (pogledajte video) da je uvijek želio biti iskren i pošten. Jordana su njegove riječi naljutile, ali Barkley je kratko i jasno objasnio zašto je to rekao. Za njega ne postoje dvostruki standardi, kazao je.