TRAGEDIJA u mađarskoj

Pogledajte trenutak strašne nesreće; vozač relija izletio sa staze, najmanje četvero poginulih

24.03.2024 u 16:37

Bionic
Reading

Najmanje četiri osobe su poginule, a još je nekoliko desetaka ozlijeđeno u nesreći koja se dogodila na mađarskom reliju 'Esztergom-Nyerges'

Još uvijek nisu poznate točne okolnosti nesreće, utrka je odmah prekinuta, a na mjesto događaja stiglo je nekoliko spasilačkih helikoptera.

Mađarski mediji prenose kako je jedan od sudionika relija izgubio kontrolu nad automobilom izletjevši s ceste pri čemu se zabio u skupinu gledatelja.

Prema dosadašnjim informacijama četiri osobe su poginule, a još ih je nekoliko desetaka ozlijeđeno, napisali su na stranicama policije.

>> video nesreće pogledajte OVDJE.

Nesreća se dogodila tijekom utrke između gradova Labatlan i Bajot u sjeverozapadnoj Mađarskoj nakon što je vozač Škode Fabije R5 na ravnom dijelu ceste izgubio kontrolu i izletio s ceste te se zabio u skupini gledatelja uz stazu.

Neslužbene informacije s društvenih mreža navode kako je više od 30 ozlijeđenih, a među njima ima i djece. No, broj stradali bi vrlo lako mogao biti i puno veći.

'Na mjesto nesreće brzo je stiglo osam vozila hitne pomoći i četiri spasilačka helikoptera. Nažalost, životi četiri osobe nisu bili spašeni, jedno dijete je teško životno ugroženo, jedna osoba je teško ozlijeđena, a najmanje šest osoba (među njima i dijete) prevezeno je u bolnicu zbog lakših ozljeda', navodi RTL.hu.