ŠTO SMO UPRAVO VIDJELI?!

Češki influenceri u akciji! Ovo je najvjerojatnije najgora borba u MMA-u svih vremena

06.11.2022 u 10:31

Bionic
Reading

Bizarnih mečeva je iz dana u dan sve više, a jedan je nadmašio sve dosad viđeno…

Možda najgori meč MMA su pružili češki influenceri Matouš Kalouba i Max Green. Ne treba previše trošiti riječi objašnjavajući tko su dvojica navedenih. Obojica se trude probiti na društvenim mrežama, ali trenutno ih prati nekoliko tisuća ljudi i daleko su od 'zvijezda'. Treba dodati kako je Max Green gluha osoba, ali upustio se u MMA obračun protiv Kaloube, piše Fight Site.

Ovaj meč brzo je završio na Twitteru, odnosno poznati korisnički račun naziva 'Caposa' podijelio je snimku ove borbe uz riječi:

'Nisam siguran što sam upravo gledao. Vjerojatno najgora MMA borba svih vremena.'

Kaluba je na kraju slavio tehničkim nokautom u prvoj rundi, nakon što je Greena pogodio nogom u tijelo. Bila je to uistinu specifična sekvenca Kalube, a Green nakon tog udarca jednostavno više nije mogao nastaviti.

Event se održao pod okriljem Clash of the Stars organizacije, a već na otvorenom treningu vidjelo se kako dvojica gore navedenih aktera ne znaju apsolutno ništa o borilačkom sportu. To nije spriječilo organizatore da ih puste u kavez. Srećom, nitko nije završio ozbiljnije ozlijeđen, a dvojica 'influencera' u nastajanju zasigurno će pridobiti ponešto novih pratitelja na temelju najgore MMA borbe u povijesti.