navali, narode

Čelnici HNS-a nakon ovakve potražnje za ulaznicama donijeli važnu odluku

12.11.2018 u 10:45

Bionic
Reading

Ovog tjedna pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom posljednja su dva ogleda u skupini Lige nacija. U četvrtak od 20.45 sati gost u Zagrebu je Španjolska, a potom u nedjelju od 15 sati Hrvatska gostuje kod Engleske

Nakon što su u prodaji ulaznica putem interneta iskorišteni puni kapaciteti za tribine Istok i Zapad dolje, rukovodstvo Hrvatskog nogometnog saveza odlučilo je aktivirati i tribinu Zapad gore za susret Uefine Lige nacija između Hrvatske i Španjolske.

Sjajan interes vlada za dvoboj svjetskih doprvaka i svjetskih prvaka iz 2010. godine, pa su već u prodaji putem interneta prodane sve ulaznice za tribine Zapad dolje i Istok.

S obzriom da je ovo prva službena utakmica Hrvatske, nakon osvojenog srebra u Rusiji, ovakav interes je i posve očekivan.

  • +27
Moskva: Navijači na tribinama uoči finalne utakmice između Francuske i Hrvatske Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

U ponedjeljak od 12:00 sati počinje prodaja na blagajnama stadiona Maksimir, a u prodaji će biti ulaznice za sljedeće tribine:

Tribina Sjever dolje: 60 kuna (u 10:00 preostalo još 1691 ulaznica)

Tribina Sjever gore: 60 kuna (u 10:00 preostalo još 2991 ulanica)

Tribina Zapad gore: 100 kuna (kapacitet 3745 ulaznica)

Ovisno o (ne)uplatama osoba koje su ulaznice kupile putem interneta u zadanim rokovima, moguće je da se povremeno pojave mogućnosti kupnje ulaznica za tribine Istok i Zapad dolje.

Jedna osoba može kupiti najviše šest ulaznica. Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

Blagajne na stadionu Maksimir radit će svakim danom od 12:00 do 18:00 sati, do prodaje punog kapaciteta stadiona raspoloživog za ovu utakmicu.

Utakmica protiv Španjolske na rasporedu je 15. studenog 2018. godine na zagrebačkom Maksimiru s početkom u 20:45 sati.