Neobično priznanje

Čelni čovjek Barcelone šokirao navijače hvalospjevima na račun najvećeg rivala, a njegove riječi o Real Madridu mnogima se neće dopasti

20.09.2021 u 08:11

Bionic
Reading

Potpredsjednik Barcelone Eduard Romeu pohvalio je Real Madrid i njihova predsjednika Florentina Pereza

Barcelona muku muči s financijama, a koronakriza je na površinu izbacila sve ono loše što su u klubu radili proteklih sezona i dovela ih u katastrofalnu situaciju. Zbog lošeg upravljanja klubom, a ponajviše financijama, su ostali i bez Lionela Messija.

S druge strane, njihov rival Real Madrid je zadnjih godina štedio, preskakao prijelazne rokove i krizu koja je stigla prebrodio s minimalnim gubicima. Dobra transferna politika Real je čak u najtežem razdoblju ostavila u plusu, dok je Barca u nekoliko zadnjih godina akumulirala preko milijardu eura gubitka.

To je primijetio i Barcelonin potpredsjednik Eduard Romeu koji je odlučio pohvaliti poslovanje najvećeg rivala. Romeu je pomalo iznenađujuće odao počast Florentinu Perezu i Realu i istaknuo kako misli da će madridski sastav dovesti najveće zvijezde idućeg ljeta.

'Real je velik i jak klub. Florentinu Perezu skidam kapu zbog načina na koji vodi klub. Da smo bili pametni i mi bismo bili u istoj situaciji. Sasvim je moguće da će idućeg ljeta dovesti Mbappea i Haalanda. Imaju mogućnosti za to. Na ekonomskom i poslovnom planu nitko ne iskorištava i ucjenjuje Pereza. Iznimno ga cijenim i na osobnom planu jer je uvijek srdačan kad se sretnemo. O njemu mogu reći samo sve najbolje', poručio je Romeu i šokirao navijače Barce hvalospjevima na račun rivala.