a rekao je samo ISTINU

Čeka se reakcija Cristiana Ronalda i njegovih ljudi; izjave hrvatskog izbornika izazvale 'potres' u nogometnoj Europi

02.09.2018 u 16:23

Bionic
Reading

Zlatko Dalić prokomentirao je Cristiana Ronalda i njegov nedolazak na izbor Uefe za najboljeg igrača u kojem je dobitnik bio Luka Modrić, a riječi hrvatskog izbornika brzo su se proširile stranim medijima

Zlatko Dalić s reprezentacijom je stigao do srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, ali niti jedna njegova izjava u to pobjedničko vrijeme nije izazvala toliko pozornosti kako ona koju je izrekao u intervjuu u Sportskim Novostima ovog vikenda kada je udario po Cristianu Ronaldu.

Hrvatski izbornik dokazao je da ne pati na veličine, kroz karijeru je bio skroman i ponizan, a nikada se nije suzdržavao te je uvijek govorio ono što mu je bilo na duši.

Tako se dotaknuo poteza Cristiana Ronalda odnosno njegovog nepojavljivanja na ceremoniji u Monte Carlu gdje je nagrada za najboljeg igrača otišla u ruke Luke Modrića što nije dobro sjelo Portugalcu kao ni ljudima s kojima je okružen.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Nije vrijedno komentara. Cristiano Ronaldo je egoist, a ja ga nikad ne bih htio u momčadi! Gleda samo sebe! On je tip igrača koji razmišlja na način: ‘Samo da ja postignem pogodak, nema veze što smo izgubili’, objasnio je Dalić i tim riječima izazvao pravu pomutnju u europskim medijima.

Cristiano Ronaldo - 2018. Izvor: Društvene mreže

Naravno, najviše odjeka njegove izjave imale su na Apeninskom poluotoku, jer je Ronaldo trenutačno u Juventusu, ali prenešene su i u medijima u Španjolskoj, Portugalu, Engleskoj, našem susjedstvu, čak i u SAD-u...

I ne može se reći da je netko pokušao ustvrditi suprotno, jer Dalić je rekao pravu istinu za bahatog Portugalca, a ovih dana vidjet ćemo kako će na to reagirati Ronaldova sestra, menadžer, bliski prijatelji ili čak možda prozvani nogometaš.