BAYERN IDE NA REAL

Uoči ždrijeba polufinala Lige prvaka Roma jednom objavom napravila potpunu pomutnju!

13.04.2018 u 10:14

Bionic
Reading

U švicarskom Nyonu održan je ždrijeb polufinala Lige prvaka na kojem je ukrajinski izbornik Andrej Ševčenko izvukao parove, a to su: Bayern - Real Madrid i Liverpool - Roma. No, bilo je zanimljivo i uoči početka ždrijeba jer je Roma na službenom portalu zapravo pogodila suparnika nudeći navijačima ulaznice s natpisom Liverpool

TIJEK ŽDRIJEBA

13:15 - Legendarni nogometaš Andrej Ševčenko, trenutačni ukrajinski izbornik, izvukao je kuglice. Parovi su sljedeći: Bayern - Real Madrid / Liverpool - Roma. Dakle, neće biti hrvatskog obračuna...

13:00 - započeo je ždrijeb polufinala Lige prvaka. Bivši boksač i gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko rekao je nekoliko riječi u uvodu. Prije toga predstavio se grad domaćin s naglaskom na Olimpijski stadion u Kijevu.

Prve utakmice polufinala Lige prvaka igraju se 24. i 25. travnja, a uzvrati 1. i 2. svibnja. Finale je na rasporedu 26. svibnja na Olimpijskom stadionu u Kijevu.

***********************************************************

Nakon dramatičnih utakmica četvrtfinala Lige prvaka doznali smo koja će četiri kluba igrati polufinale ovog elitnog nogometnog natjecanja uz dodatak kako je vrlo malo analitičara davalo izglede Liverpoolu i Romi da će se naći među četiri najbolja.

Posebno to vrijedi za Romu koja je uspjela pred svojim navijačima na Olimpicu napraviti pravu senzaciju protiv moćne Barcelone koja ih je u prvom susretu nadigrala 4:1. U sjajnoj utakmici Edin Džeko i društvo slavili su 3:0 te su tako zasluženo prošli u polufinala Lige prvaka i sad mirno čekaju protivnika.

Dodajmo tome kako se uoči ždrijeba na službenom portalu Rome greškom pojavila informacija, kada je prodaja ulaznica u pitanju, kako će klub iz Rima (donosi portal sportsport.ba) u polufinala Lige prvaka igrati protiv Liverpoola!?

Na koncu, nakon što je održan ždrijeb čini se kako su pogodili!

Naravno, navijači su odmah napravili snimku te informacije sa službenog portala Rome (screenshot) koji se brzo proširio društvenim mrežama. Već istog dana s portala je taj par obrisan, ali je svakako ispalo – simpatično.

Kada su četvrtfinalne utakmice u pitanju najviše sreće svakako imao je Real Madrid koji je nakon prave drame i senzacionalnog povratka Juventusa bio na rubu ispadanja. Podsjetimo, Real je u Torinu slavio 3:0 i tada su ih baš svi vidjeli u polufinala Lige prvaka, ali na uzvratu u Madridu zamalo se dogodila senzacija godine. Juventus je vodio 3:0 i prije nego je utakmica otišla u produžetak u 93. minuti Realu je dosuđen kontroverzni kazneni udarac koji je za prolaz među četiri najbolja kluba kraljevskom klubu osigurao Ronaldo.

Od prije je poznato kako će u polufinalu zaigrati i tri hrvatska nogometaša, Luka Modrić i Mateo Kovačić s Realom te Dejan Lovren s Liverpoolom.

Ždrijeb EL: U polufinalu Marseille - Salzburg i Arsenal - Atletico

Marseille - Salzburg i Arsenal - Atletico Madrid, polufinalni su parovi Europske lige koji su određeni ždrijebom održanim u petak u sjedištu Europskog nogometnog saveza (UEFA) u Nyonu.

Prve utakmice na rasporedu su 26. travnja, a uzvrati 3. svibnja.

Novog pobjednika Europske lige dobit ćemo 16. svibnja, a finalni dvoboj bit će odigran u Lyonu.

  • +10
Real Madrid - Juventus (uzvrat četvrtfinala Lige prvaka) Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +12
AS Roma - FC Barcelona, četvrtfinale Lige prvaka, 2017/18. Izvor: Pixsell / Autor: ALBERTO LINGRIA/XINHUA/PIXSELL