nijemac oduševio

Znate kako je Klopp reagirao kad su mu rekli da je Roma izbacila Barcu?

11.04.2018 u 16:58

Bionic
Reading

Nogometaši Rome u utorak su na svom Olimpicu pobijedili Barcelonu 3:0 te nadoknadili poraz (1:4) iz prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka. Naravno, i dan nakon tog iznenađenja, tema nogometnih razgovora je Roma

Roma je, nakon poraza 1:4 na Nou Campu, u uzvratnoj utakmici kreirala nogometnu senzaciju i pobijedila 3:0 Barcelonu, i s Liverpoolom, koji je pak u dvije utakmice s 5:1 bio uspješniji od Manchester Cityja, prošla dalje među četiri najbolje momčadi Europe ove sezone.

  • +12
AS Roma - FC Barcelona, četvrtfinale Lige prvaka, 2017/18. Izvor: Pixsell / Autor: ALBERTO LINGRIA/XINHUA/PIXSELL

'Rekli su mi nakon utakmice da je Roma izbacila Barcelonu i mislio sam da se ljudi šale. Ne zato što ne poštujem Romu, jer uistinu ima odličnu momčad, već takav rezultatski preokret nisam očekivao, iako znam da je bilo moguće', rekao je Klopp engleskim medijima.

Njemački trener podsjetio da je Roma prošlog ljeta ostala bez Mohameda Salaha, baš zbog transfera u Liverpool, ali i da je i dalje izuteno jaka.

'Roma je u polufinalu, a to je velika stvar', naglasio je Klopp.

Roma i Liverpool, dakle svoj su posao odradili. A ove srijede, doznat ćemo koja će još dva kluba u polufinale. Real u Madridu brani prednost 3:0 pred Juventusom, dok Bayern dočekuje Sevillu nakon pobjede 2.1 u Španjolskoj.

  • +9
Manchester City - Liverpool, Liga prvaka, 10.4.2018. Izvor: Pixsell / Autor: Tim Goode/Press Association/PIXSELL