TRANSFERI

Cazorla preselio u Arsenal, Coentrao bi u Benficu

07.08.2012 u 11:56

Bionic
Reading

Baš kao što je Arsenal najavio, realizirao je transfer Cazorle iz Malage. Išlo im je na ruku što se španjolski klub nalaze u financijskom škripcu. U Realu je puno bolje, no Fabio Coentrao očito više nije toliko sretan u 'kraljevskom klubu'

Engleski nogometni Premierligaš Arsenal objavio je na svojoj službenoj internetskoj stranici da je Santi Cazorla od danas i službeno novi 'topnik'.

'Arsenal s oduševljenjem objavljuje da je španjolski reprezentativac Santi Cazorla od danas i službeno naš igrač i to na dulje vrijeme', stoji na stranici londonskog kluba.

Cazorla (27) je stigao iz španjolske Malage za zasada neutvrđeni novčani iznos. Andaluzijski klub je također potvrdio ovaj transfer na svojoj internetskoj stranici.

Portugalski nogometaš Real Madrida, Fabio Coentrao, žudi za povratkom u 'svoju' Benficu, klub iz kojeg je stigao u madridski.

Portugalske novine objavile su intervju s braničem "kraljevskog kluba" u kojem tvrdi da mu je vrlo neugodno slušati konstantne kritike navijača Reala i španjolskih novinara, koji mu od dolaska spotiču to što ga je klub platio 30 milijuna eura.

Iako se Coentrao spominje kao dio 'iznosa' koji bi Real platio da u svoje redove dovede mladog Belgijanca Axela Witsela upravo iz Benfice, to se ipak ne bi trebalo dogoditi. Naime, Real isključivo teži tome da proda svog Portugalca i barem malo nadoknadi 'gubitak' s početka prošle sezone kada je ovaj doveden.

Recimo i da se ranije spomenuti Witsel povlači po novimama i portalima kao jedna od mogućih zamjena za hrvatskog reprezentativca Luku Modrića, koji je još uvijek poprilično udaljen od odlaska iz Tottenhama, odnosno dolaska u Real.