POPIS ZA ISLAND

Čačić odlučio: Hrvatska bez Lovrena, ali s Lukom Modrićem!

04.11.2016 u 15:12

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni izbornik Ante Čačić objavio je popis izabranika za utakmice protiv Islanda 12. studenog i Sjeverne Irske 15. studenog, na kojem nema Dejana Lovrena, a ovaj su put na njemu Ante Ćorić i Marin Leovac, kao i Luka Modrić koji još uvijek nije potpuno oporavljen od ozljede koljena...

Hrvatska na Maksimiru sljedećeg vikenda igra važnu kvalifikacijsku utakmicu protiv Islanda, a tri dana kasnije prijateljsku u Belfastu protiv Sjeverne Irske.

Izbornik Čačić ovog je petka objavio popis 23 igrača za ove dvije utakmice, na kojem nema Dejana Lovrena, vjeruje se zato što je hrvatski stoper zatražio odmor od napornih utakmica Premiershipa.

Na popisu se našlo mjesta za Ćorića, Leovca i Mitrovića, a također i za Luku Modrića iako u Španjolskoj sumnjaju da će se oporaviti u potpunosti za ovaj susret.

Popis reprezentativaca za utakmice s Islandom i Sjevernom Irskom:

Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Lazio)

Obrambeni: Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Šime Vrsaljko (Atletico Madrid), Matej Mitrović (Rijeka), Josip Pivarić (Dinamo), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Marin Leovac (PAOK)

Vezni: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Ivan Perišić (Inter), Milan Badelj (Fiorentina), Mateo Kovačić (Real), Marcelo Brozović (Inter), Marko Rog (Napoli), Ante Ćorić (Dinamo)

Napadači: Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Fiorentina), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Duje Čop (Sporting)