BEZ PROMILA; S DECIBELIMA

Bučni Riječani prikovali avion za pistu te završili u policiji

10.12.2014 u 08:42

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke u četvrtak igraju odlučujuću utakmicu za prolazak skupine Europske lige. Posao neće biti nimalo lagan jer će s druge strane stajati odlična Sevilla. No dok god se igra, nade postoje, a u njih vjeruju i navijači koji su već u utorak krenuli prema Andaluziji

Međutim, prema pisanju Novog lista, devet pripadnika Armade, imalo je neugodni susret s talijanskom policijom jer osoblje zrakoplova na letu od Bologne prema Sevilli prijavilo ih je da remete mir te da su prebučni.

Zbog toga su kapetan i članovi posade tražili pomoć, a policija je devetero hrvatskih putnika, čija su imena poznata riječkoj redakciji, zadržano u policiji a zrakoplov je bez njih poletio sa sat i pol vremena zakašnjenja.

'Kontaktirali smo naše konzulate u Trstu, Milanu i Rimu, podignut ćemo tužbu. Imamo najmanje pet tisuća eura dodatnih troškova. Prespavat ćemo u Bologni, a sutra zrakoplovom iz Pise idemo za Sevillu', poručio je Vladimir Gaćeša, jedan od onih koji su završili na policiji.

Kako piše isti list, nad bučnim Riječanima provedeno je i alkotestiranje i svima je izmjerena količina alkohola u krvi bila - nula promila.

'Zafrkavali smo se, razgovarao sam čak s hostesama, ali očito smo bili preglasni za njihove kriterije', prenosi Novi list riječi Marina Mičetića

Međutim, sve ovo izgleda dosta nevjerojatno jer ljudi se nisu sramili ostaviti svoje podatke...

Cijeli članak pročitajte OVDJE