NOKAUTIRAN THOMPSON

Brutalan udarac koljenom u glavu NBA zvijezde; kao u UFC-u!

28.05.2015 u 10:17

  • +6

Golden State Warriorsi - prvaci Zapadne konferencije

Izvor: Screenshot / Autor: youtube.com

Bionic
Reading

Klay Thompson, mlada zvijezda Golden State Warriorsa, nokautiran je u petoj utakmici finala Zapadne konferencije protiv Houston Rocketsa nakon što ga je prilikom finte šuta snažno koljenom u glavu pogodio Trevor Ariza.

Zaista je ružno izgledalo leteće koljeno koje znamo vidjeti na borbama u kavezima UFC-a. Po uzoru na Jona Jonesa i Seana Smitha, daleko najbolje borce kad aje tzv. 'leteće koljeno ' u pitanju, Ariza je početkom posljednje četvrtine lijevim koljenom pogodio dotad šuterski sjajno raspoloženog Thompsona. Ponovljena snimka pokazala je o kako se snažnom i opasnom udarcu radi!

Nakon što je jedno vrijeme ostao ležati na parketu Thompson je morao na liječnički pregled, a zbog krvarenja iz uha trener Steve Kerr više ga nije vraćao na parket.


Srećom po Thompsona nije došlo do teže ozljede iako je moglo kobno završiti. Naravno, postavlja se i pitanje je li Ariza mogao malo 'povući' koljeno nakon što ga je Thompson 'digao' na fintu? Jer nakon što je na prošloj utakmici Curry pao na glavu baš preko Arize mnogi se s pravom pitaju: je li to bilo slučajno?

Dodajmo kako su Golden State Warriorsi nadigrali Houston Rocketse sa 104:90 te su tako s ukupnih 4-1 u seriji izborili plsman u veliko NBA finale u kojem ih čekaju Cleveland Cavaliersi.

Krv iz Thompsonova uha nakon udarca