SuperSport HNL

Bruno Petković je na prisilnom odmoru, ali Sergej Jakirović ne otkriva tko će ga zamijeniti

09.03.2024 u 14:48

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama u 26. kolu SuperSport HNL-a na Maksimiru dočekuju Slaven Belupo (nedjelja, 10. ožujka, 17.30 sati, MAXSport1, MAXtv). Utakmicu s 'farmaceutima' najavio je trener 'modrih' Sergej Jakirović

'Nema vremena za opuštanje, odmah smo se nakon Paoka okrenuli utakmici sa Slaven Belupom. Ritam je jako naporan, ali to smo i željeli. Napravili smo regeneracijski i kompenzacijski trening, imamo danas trening nakon kojega ćemo vidjeti tko će sutra istrčati', kazao je Sergej Jakirović u najavi sutrašnje utakmice protiv Slaven Belupa (nedjelja, 17.30 sati, MAXSport1, MAXtv).

Momčad Dinama će doživjeti promjene u odnosu na utakmicu s Paokom...

'Bit će 4-5 promjena, Bruno Petković neće igrati zbog žutih kartona, Bulata i Ogiware još sutra nema, počeli su s treninzima, nadam se da njih dvojica biti na dispoziciji za četvrtak, iako je to optimistično. Vidjet ćemo kako će se osjećati nakon treninga', kaže Jakirović i nastavlja:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel

'Bavimo se najviše sami sobom, kako ćemo mi izgledati. Skautirali smo Slaven Belupo, igrali smo već dva puta s njima tako da znamo što nas može čekati. Želimo odigrati što bolje utakmicu, držati se plana igre i da napravimo sve za tri boda.'

Prokomentirao je Jakirović i to što je na društvenim mrežama osvanula fotografija na kojoj su Marko Rog, Lukas Kačavenda, Luka Stojković i Mahir Emreli, četiri ozlijeđena igrača koja su sve bliži povratku na teren.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +15
Osijek - Dinamo (25. kolo SuperSport Hrvatske nogometne lige) Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

'Sve ide po planu s ozlijeđenim igračima. Stojković i Rog rade treninge s momčadi, većinom su džokeri, nema sučeljavanja, jer moramo izbjegavati kontakt. Nadamo se da će biti u punom treningu nakon ovog mjeseca, ne želimo žuriti da se ne bi dogodilo neko veće zlo', zaključio je trener Dinama Sergej Jakirović.