sad je prilika

Brozovića novi trener ne voli: Hoće li ga uvjeriti da je u krivu?

19.09.2017 u 09:50

Bionic
Reading

Marcelo Brozović kod novog trenera Luciana Spallettija odigrao je tek 95 minuta na terenu u prve četiri utakmice Serie A. Ovog utorka protiv Bologne trebao bi napokon dobiti veću minutažu, što mu je prilika da se dokaže...

Za razliku od Perišića koji briljira na početku nove sezone Serie A, Marcelo Brozović muči se u Interu pod novim trenerom koji mu daje minimalnu minutažu, kao i prošle godine u isto vrijeme kad ga je ignorirao Frank de Boer.

  • +5
Marcelo Brozović Izvor: Profimedia / Autor: Nicolo Campo/Pacific Press/Alamy Live News

Naš 24-godišnji veznjak odigrao je tek 95 minuta na otvaranju Serije A, a Inter je dobio sve četiri utakmice pa nitko ne može prigovarati Lucianu Spallettiju što ga drži na klupi.

No, Brozović će ipak doći na svoje ovog utorka, jer vjeruje se da će trener rotirati momčad pa će zajedno s Perišićem protiv Bologne započeti susret od prve minute.

Marcelo koji nije igrao briljantno niti u reprezentativnim dvobojima protiv Kosova i Turske imat će tako priliku napokon se dokazati ove sezone, ušutkati svoje kritičare i uvjeriti trenera da je u prethodnim kolima bio u krivu...