POKAJNIK

Brozović je dobio oprost, vraća se u momčad Intera

26.09.2016 u 08:29

Bionic
Reading

Deset je dana Marcelo Brozović bio na ledu, burna reakcija prema treneru Franku de Boeru stajala ga je izbacivanja iz momčadi. No čini se kako mu je Nizozemac oprostio

'Igrači moraju znati da sam ja sada trener Intera i ja donosim odluke. Kako s Brozovićem tako i s Kondogbiom ili bilo kojim drugim igračem', rekao je trener 'nerazzurra' Frank de Boer na novinarsko pitanje o statusu Marcela Brozovića i Francuza Geoffreyja Kondogbije

Brozović je deset dana proveo nahlađenju, izbačen je iz prve momčadi nakon burne reakcije na utakmici s Hapoelom. Nije Brozović bio zadovoljan De Boerovom odlukom da ga izvadi iz igre. Sličnu je reakciju imao i Kondogbia na nedjeljnoj utakmici s Bolognom. A nizozemski je trener principijelan, ne želi nedisciplinu unutar momčadi i oštro kažnjava izgrednike.

'Jasno, to su i dalje dva jako dobra igrača, ali moraju znati da se u nogometu ponekad morate mijenjati', napominje De Boer.

Kako piše Goal.com, Brozović bi se danas trebao ponovno priključiti prvoj momčadi, a to znači da bi mogao biti u konkurenciji za nastup u 2. kolu Europske lige u kojemu Inter gostuje u Pragu kod Sparte.