ANDREJ POSTAO TRAGIČAR

Britanci ismijavaju Kramarića: Gore izvođenje penala dosad nije viđeno!

16.08.2017 u 09:13

Bionic
Reading

Nakon pobjede 2:1 Liverpoola u gostima kod Hoffenheima jedna od glavnih tema zapucani je penal Andreja Kramarića, a komentator BBC radija proglasio je to jednim od najgore izvedenih kaznenih udaraca u povijesti...

Naš 26-godišnji napadač briljirao je prošle sezone u dresu Hoffenheima za koji je zabio 15 golova u Bundesligi i među zaslužnima je za četvrto osvojeno mjesto i plasman u kvalifikacije za Ligu prvaka.

  • +3
Liga prvaka, play-off: Hoffenheim - Liverpool Izvor: Reuters / Autor: RALPH ORLOWSKI

No, u prvoj povijesnoj europskoj utakmici malog kluba nije se proslavio ovog utorka. U 12. minuti imao je priliku postati prvi strijelac koji je ikad zabio za Hoffenheim na međunarodnoj sceni, no iznimno je loše izveo penal pa Mignoletu nije bio nikakav problem obraniti ga.

Liverpool je zatim zabio dva gola, a Mark Uth je ublažio poraz u 87. minuti i produžio nadu Hoffenheima uoči uzvrata.

Nakon susreta mnogo se priča o Kramarićevom nesretnom penalu, ali trener njemačkog kluba nije ga htio previše komentirati.


'Nije pobijedila bolja momčad. Bili smo odlični, posebno u prvom poluvremenu u kojem smo imali nekoliko velikih šansi, a promašili smo i penal,' izjavio je Julian Nagelsmann koji vjeruju da njegova momčad ima izgleda na Anfieldu.

Jürgen Klopp i Britanci pak likuju i sigurni su u prolazak dalje, a Kramarićev penal naišao je na ismijavanje tamošnje javnosti pa je čak i na BBC-ovom radiju komentator izjavio da se radi o jednom od najgore izvedenih kaznenih udaraca ikad viđenih...