JOŠ JEDNA NEPOZNANICA

Brazilac otvorio karte: Dosta je Barce, odoh u Premiership

03.10.2014 u 18:07

Bionic
Reading

Dugogodišnji bočni igrač Barcelone Dani Alves je za brazilski Globo potvrdio da mu je ovo sigurno posljednja sezona u dresu katalonskog giganta kojemu je vrlo uspješno služio šest godina

Alves je u Barceloninom dresu osvojio impresivnih 16 trofeja i vjeruje da će kraj tekuće sezone biti idealno vrijeme za rastanak s Katalonijom.

U razgovoru za najmoćniji brazilski medij Alves je najavio odlazak iz kluba i već otkrio gdje će nastaviti karijeru. Barem okvirno.

'Kada završi sezona oprostit ću se sa suigračima i navijačima u Barceloni i odlazim u Englesku. Želim igrati u kući nogometa,' kaže za O Globo 31-godišnji desni branič koji je 79 puta nastupio za Brazil.

Iako se iz intonacije koja ne ostavlja prostor dilemi oko Alvesovog transfera na 'otok' daje zaključiti da već ima dogovorenu suradnju s budućim klubom Alves nije otkrio na koji će premierligaški stadion preseliti. mediji su ga do sada najčešće povezivali sa PSG-om, a sada procjenjuju da bi mu idući klub mogao biti Liverpool. Ali to su procjene bez, čini se, ikakvih opipljivijih temelja.

Alves je najpoznatiji po 'krosevima' i asistencijama. Evo pregleda najboljih u dresu Barce