MISIJA OPSTANAK

Braća Kovač stigli u Frankfurt: Traži se željezna disciplina!

09.03.2016 u 09:32

Bionic
Reading

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač zajedno sa svojim bratom Robertom preuzeo je Eintracht iz Frankfurta, a od igrača traži predanost, strast i željeznu disciplinu...

Nakon sedam utakmica bez pobjede i pada u opasnu zonu, Eintracht je odlučio uručiti otkaz Arminu Vehu, a nasljednika našao u Niki Kovaču koji sa sobom dovodi i brata Roberta kao pomoćnik.

Iako se na klupi reprezentacije Hrvatske nije proslavio, u Njemačkoj se cijeni filozofija Nike Kovača i vjeruju da bi njegova radna etika mogla naići na bolje tlo u Bundesligi.

'Došao sam ovdje da bih osigurao opstanak i uvjeren sam u to. Tražim od igrača apsolutnu disciplinu, predanost i strast. Vrijeme na istječe,' upozorio je novi trener Eintrachta koji poručuje skepticima da je cijelu igračku karijeru proveo u Bundesligi i jako dobro poznaje kako funkcionira.

Kovačev prvi ispit bit će iznimno težak, jer u subotu gostuje kod Borussije M'gladbach. Zatim mora pobijediti posljednji Hannover kod kuće, a nakon reprezentativne pauze čeka ga gostovanje kod Bayerna.