NAKON ODMORA U HRVATSKOJ...

Borussia urnebesno odgovorila na uvrede legende

28.07.2014 u 15:51

Bionic
Reading

Iz Borussije Dortmund prihvatili su javnu ispriku veznog nogometaša Bayerna Bastiana Schweinsteigera, štoviše ponudili su mu i poduku iz pjevanja

Na internetu je osvanula video-snimka Schweinsteigera koji drsko u jednom baru pjeva pogrdnu pjesmu o Borussiji Dortmund nazivajući njihove članove 'kurvinim sinovima'. Nakon toga se Schweinsteiger javno ispričao putem Facebooka s odmora u Hrvatskoj, a sada su reagirali iz iz Borussije Dortmund. Oglasili su se žuto-crni također putem Facebooka.

'Dragi Bastiane Schweinsteigeru, apsolutno nije problem kada popiješ par piva, ispustiš malo pare i pjevaš bez razmišljanja nakon osvajanja Svjetskog prvenstva. Uvijek smo te smatrali poštenim čovjekom. Nikad ne bismo stvarali probleme oko tvojeg pjevanja i apsolutno prihvaćamo tvoju video-ispriku. Želimo ti ugodan odmor u Hrvatskoj. P.S. Moguće je popraviti tvoje pjevanje. Ako trebaš kakve dodatne pjevačke lekcije obavijest nas. Sretni smo da ti možemo pomoći,' stoji u dobro odmjerenoj i duhovitoj poruci Borussije Dortmund.

Prva utakmica Bayerna i Borussije Dortmund u sljedećoj sezoni je na rasporedu 13. kolovoza u njemačkom Superkupu. Prije godinu dana u istom je natjecanju Borussia pobijedila Bayern 4-2.

Prva lekcija poduke vjerojatno bi bila, ako puno piješ - manje pjevaj...