DVA BISERA NA PUTU

Bombe za kraj: Real će zavrtjeti još 100 milijuna eura

02.09.2013 u 12:29

Bionic
Reading

Prijelazni rok neće završiti noćas. U istočnim zemljama (Rusija, Ukrajina...) rampa će još biti otvorena, ali u ligama petice danas je konačan rok za dovođenje igrača. U središtu pozornosti opet bi trebao biti madridski Real koji je jučer potvrdio da će dati astronomskih 100 milijuna eura za Garetha Balea, a ovaj puta trebao bi završiti u puno manjem minusu ali uz još veći protok novca

Carlo Ancelotti i njegova uprava već su potrošili 172 milijuna eura i tako srušili povijesni svjetski rekord u nogometnom trženju unutar jednog prijaznog roka. Niti Abramovič nije trošio više, ni City ni PSG nisu došli blizu unutar jednog ljeta (ili zime).Prodavali su uglavnom 'svome' Rafaelu Benitezu u Napoli koji im je donio 60-ak od ukupno 65 'ulaznih' milijuna ovga ljeta i Real više nema novca za trošiti.

Taktička analiza igre Mesuta Özila


Ali po informacijama koje okupiraju španjolski i engleski medijski prostor Madrid će biti epicentar velike 'trokut trampe' u kojoj će mijenjati igrače sa Premierligašima. Po toj verziji Mesut Özil trebao bi do ponoći postati novi igrač Arsenala, a u Real bi trebala doći posljednja zvijezda ovoga ljeta - Luis Suarez. Liverpoolov Urugvajac jedva čeka zeleno svjetlo za odlazak prema Ligi prvaka, a newsretni Arsene Wenger opet nije uspio dovesti nitijednog ozbiljnijeg igračau Arsenal.

Suarezovi zlatni trenuci u dvije i pol godine na Anfieldu


Realizacija ove priče čini se prilično mogućom, jer da ne igraju u istoj ligi Suarez bi vjerojatno prešao izravno u Liverpool, ovako je Real dobio priliku za odabrati si dvije godine starijeg igrača koji može igrati istu poziciju kao Özil i biti daleko opasniji u svim fazama igre. Real bi u ovoj trampi mogao završiti u određenom minusu, ali procjena je ba i jedan i drugi transfer mogli završiti u okviru od 50 odštetnih milijuna. Nova stotka je na stolu, treba vidjeti hoće li se sve strane usuglasiti kako bi Real potvrdio status neupitnih kraljeva ovog prijelaznog roka.