LEGENDARNI BORAC

Bob Sapp će se boriti u Splitu

18.02.2010 u 09:07

Bionic
Reading

Organizatori Obračuna u ringu koji će se održati 27. ožujka u Spaldium Areni pobrinuli su se da gledateljima priušte spektakl, pa će se tako u Splitu boriti Amerikanac Bob Sapp, borac ultimate fighta koji je poznat i po tome da ga je pobijedio Mirko Filipović

U splitskoj Spaladium Areni će se 27. ožujka održati deseti po redu Obračun u ringu, a najzanimljivija priča jest nastup Boba Sappa, visokog dva metra i teškog 170 kilograma, doznaje Slobodna Dalmacija. Hrvatskoj javnosti ovaj Amerikanac je poznat i po borbi s našim Mirkom Filipovićem. Sapp je dvostruki je finalist K-1 turnira u Japanu, dva puta je pobjeđivao legendarnog Ernesta Hoosta, i to u vrijeme kad je ovaj bio na vrhuncu moći.

'S 95 posto sigurnosti mogu potvrditi da će Bob Sapp nastupiti u Splitu. Već smo dobili njegov pristanak putem e-maila, a za dva-tri dana doći će poštom i potpisani originalni ugovor, nakon kojega ćemo izvršiti plaćanje. Ovo je jubilarni deseti Obračun u ringu, morali smo pripremiti nešto posebno. Lani je bilo 8.000 gledatelja, htjeli smo ove godine napraviti još jedan iskorak u organizaciji po kojoj će se deseti Obračun dugo pamtiti', prenosi Slobodna Dalmacija riječi Marka Žaje.