NAJGORI TRENER U PRIMERI

Blamaži došao kraj: Konačno potjeran iz Valencije!

30.03.2016 u 18:14

Bionic
Reading

Gary Neville neće po dobrome pamtiti svoj trenerski debi: nakon serije poraza i neuspjeha Valencia mu je konačno uručila otkaz ove srijede...

Bivši nogometaš Manchester Uniteda prihvatio se trenerskog posla, no nije se proslavio. Potpuno je upropastio bogatu Valenciju koja na raspolaganju ima prilično talentiranu momčad, no s Nevilleom na čelu pala je u opasnu zonu Primere te ispala iz svih drugih natjecanja.

Gary Neville preuzeo je klupu Valencije u prosincu kada je Nuno odlučio napustiti klub, a ekipa koja nije briljirala prije njegovog dolaska pod Englezom je pala na najniže moguće grane. Nalazi se na 14. mjestu u španjolskoj Primeri sa samo šest bodova prednosti u odnosu na one koji se nalaze u zoni relegacije.

Pod Nevilleom je Valencia ispala od Barcelone u Kupu kralja, a Athletic Bilbaa u Europskoj ligi. U posljednjih pet utakmica ima četiri poraza i klub je konačno odlučio reagirati i učiniti ono što se već mjesecima prognoziralo.

Nevilleu ni prijateljstvo s vlasnikom kluba Peterom Limom nije pomoglo, jer rezultati su bili zaista ispod svakog nivoa...