SVAKOME DIO KOLAČA

Bjelica u Tursku dovodi i trećeg Hrvata, ovaj transfer posebno će razveseliti hajdukovce

19.07.2023 u 15:40

Bionic
Reading

Još jedno poznato ime u redovima turskog Trabzonspora

Nakon Mislava Oršića i Filipa Benkovića hrvatski stručnjak Nenad Bjelica u redove turskog Trabzonspora dovodi i trećeg Hrvata. Bivši igrač Hajduka i Varaždina Tonio Teklić bi uskoro trebao i službeno postati igrač ovog turskog prvoligaša.

Odšteta od 1,2 milijuna eura podijelit će se između Varaždina i Hajduka. Varaždinci će dobiti 60 posto odnosno 720 000 eura, a ostatak od 480 000 eura pripao bi Splićanima.

Teklić još treba odraditi liječničke preglede nakon čega ni posao trebao biti završen.

Tonio Teklić došao je u Hajduk sa 16 godina i prošao kroz sve klupske selekcije te se probio do prve momčadi za koju je odigrao 37 utakmica te zabio dva gola uz jednu asistenciju. U Varaždin je otišao besplatno, ali uz spomenuti uvjet o postotku od prodaje. U dresu Varaždina nastupio je 74 puta te postigao 13 golova u devet asistencija.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Na ovaj način zadovoljni su svi. Varteks i Hajduk koji su dobili odštetu, igrač koji odlazi u novu sredinu u kojoj će više zaraditi i dobiti priliku za daljnji napredak i dizanje cijene te Nenad Bjelica i Trabzonspor koji su dobili igrača kojeg su željeli.