musa loše prošao

Bjelica bijesan, Dinamo otkrio ružne posljedice osporavanog penala

30.03.2019 u 20:17

Bionic
Reading

Nenad Bjelica bio je nezadovoljan onime što su pružili nogometaši Dinama protiv Intera, a klub je objavio i fotografije posljedica starta Čelikovića na Marija Musu kod penala zbog kojeg su se dosta bunili nogometaši iz Zaprešića...

Dinamo je golom Nikole More iz 15. minute minimalno svladao Inter ove subote na Maksimiru, a jedan od trenutaka koji su obilježili susret bio je i kazneni udarac iz 30. minute zbog kojeg su poludjeli gostujući nogometaši, prije svih Ivan Čeliković koji nije mogao vjerovati da je sankcioniran njegov start na Marija Musu.

  • +3
HT Prva liga, 26. kolo: Istra - Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Matković je obranio udarac s bijele točke Andriću i u toj situaciji spasio Čelikovića i Inter, a iz Dinama su nakon susreta za svaki slučaj otkrili fotografiju posljedica starta čepovima na Musu koji je prilično loše prošao u tom duelu pa možemo zaključiti da sudac Ivan Bebek ipak nije pogriješio.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo

Što se tiče ostatka susreta, strateg Dinama nije bio nimalo zadovoljan.

'Osim tri boda i pobjede i ovog navijanja s tribinama, ništa drugo nije vrijedno spomena. Odigrali smo dosta lošu utakmicu. Dinamo danas u mnogim segmentima nije bio na nivou na koji je navikao naše navijače i vjerujem da će u budućnosti biti bolje,' izjavio je Nenad Bjelica koji je spominjao čak i sankcije za igrače te svoj grč u želucu dok je gledao što rade na terenu.

'Nema nikakvog opravdanja, kad na poluvremenu možeš zamijeniti sedam igrača koji su to zaslužili. Kao momčad nismo bili na nivou na kojem trebao biti i to nećemo tolerirati. Svaka utakmica mora biti motiv, bilo da se radi o Interu, Hajduku, kup ili europskoj utakmici. Tko ne može držati tu motivaciju, ne može igrati u Dinamu,' zaključio je trener 'modrih' kojeg već u srijedu čeka gostovanje na Poljudu kod probuđenog Hajduka...

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo