Ješe i o hajduku

Bivši Vatreni opleo po čelnicima Dinama i poručio: Ne znaju što napraviti bez njega

24.11.2023 u 11:34

Bionic
Reading

Utakmicom između Lokomotive i Slaven Belupa (18 sati, MAXSport1, MAXtv), u sklopu 16. kola SuperSport HNL-a, nastavlja se domaće nogometno prvenstvo

Dodajmo tome kako u subotu igraju Varaždin i Rijeka od 15 sati, a derbi između Dinama i Osijeka na rasporedu je od 17.30 sati

U nedjelju od 15 sati igraju Istra 1961 i Hajduk, a nakon njih od 17.10 igraju Gorica i Rudeš (izravni TV prijenosi na MAXSport1, MAXtv).

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Vedran Ješe, umirovljeni nogometaš i bivši hrvatski reprezentativac (skupio je dva nastupa, op.a.) koji trenutačno radi kao stručni komentator HRT-a, posebno se dotakao Dinama i Hajduka. Naime, Hajduk je trenutačno vodeća momčad ljestvice s 33 boda, a nakon njega slijede Rijeka (28) i Dinamo (24) koji ima dvije odigrane utakmice manje od Bilih.

'Pa nikad zanimljiviji HNL. Imamo tri kluba koji se bore za naslov. Imamo par klubova ispod toga koji mogu zagorčati život, kazao je između ostalog za HRT 42-godišnji Vedran Ješe.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati

Posebno se dotakao Hajduka koji je trenutačno na vrhu ljestvice, ali kod njih nema euforije:

'Pa vjerojatno su i oni došli do iskustva. Kroz godine su najavljivali da čim dođu na 3, 5, 7 boda, odmah su najave za naslov. Sada su i oni svjesni da ima još jako puno utakmica. Pokazuju ove godine stvarno najbolji nogomet. Zasluženo su tu gdje jesu. Karoglan je digao ekipu dosta i imam informacije iznutra. Jako je dobra atmosfera. Malo je vratio živost. Sad imaju Istru, pa ja mislim iza toga Rudeš. Imaju lijepu priliku da se odvoje na tablici. Pošto će Dinamo imati taj derbi s Osijekom. Tko zna kako će završiti. Ove sezone stvarno pokazuju jedan ozbiljan nogomet i veliki su kandidati za naslov', dodao je Ješe.

Posebna tema bio je i napadač Dinama Bruno Petković bez kojeg Modri imaju puno problema.

'Da, on je kao Livaja u Hajduku, jako puno donosi ekipi i oni su bez njega kao bez glave. Ne znaju što napraviti bez njega. Njegove zamjene nemaju tu kvalitetu. Dinamo kao Dinamo ima jako puno peha od početka sezone. Odradio se jako loš prijelazni rok. Prodala su se tri ključna igrača koji su standardni reprezentativci Hrvatske. Nisu dovedena adekvatna pojačanja, ušlo se u seriju nekih loših rezultata. No, vjerujem da će Dinamo nakon zimske pauze, ako će se pojačati, a treba se pojačati, da će se vratiti na kolosijek i opet biti konkurentan', kazao je Ješe koji je između redaka oštro kritizirao čelnike Dinama zbog nekoliko krivih poteza u vođenju kluba koji je zbog svega toga zapao u krizu.

Standings provided by Sofascore