bez povoda ga napali

Bivši suigrači o Zlatanu Ibrahimoviću imaju jako loše mišljenje; procurila tajna iz svlačionice o nekim škakljivim i privatnim stvarima

01.05.2020 u 16:04

Bionic
Reading

U bogatoj igračkoj karijeri švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović, koji po ocu podrijetlo vuče iz Bosne i Hercegovine, a po majci iz Hrvatske, okušao se i u američkoj MLS ligi

Kada je Zlatan Ibrahimović odlučio otići u SAD mnogi su bili uvjereni kako je time najavio odlazaka u igračku mirovinu, ali usprkos tome stasiti Šveđanin - čijim žilama teče balkanska krv - ipak se vratio u Europu, točnije vratio se u klub u kojem je postao idol navijača AC Milan. U dresu LA Galaxyja zabio je 52 gola u 56 nastupa čime je dokazao da nije za mirovinu, a njegove izjave kako sebe ' smatra najboljim nogometašem u povijesti MLS-a' ušle su u legendu….

No, iako je Ibrahimović MLS ligu i klub LA Galaxy napustio krajem 2019. godine, još uvijek je svako malo tema razgovora. Pogotovo kada su njegovi bivšu suigrači u pitanju koji, sudeći po izjavama, misle kako je jako bahat. Konkretno, to je izjavio Joao Pedro misleći pri tome 'kako je bahat kada je odnos prema suigračima u pitanju.'

Zanimljive stvari iznio je i Emiliano Insua, inače novi igrač LA Galaxyja, koji je u razgovoru sa suigračima doznao kako Ibra nije bio omiljen u svlačionici.

'Rekli su mi da nije bio baš najbolji suigrač i da je zato otišao. Kao nogometaš je jako dobar, ali kako su mi rekli, prema suigračima je bio baš loš', otkrio je Insua za argentinske medije dodavši:

'Osobno ga ne poznajem, ali znam da je čudan. Kada sam stigao u Galaxy suigrači su mi ispričali neke određene stvari koje su poprilično škakljive i privatne. Ne bi bilo u redu da pričam o nekom koga ne poznajem i s kim se nikad nisam družio', dodao je Insua.

No, stara izreka kaže 'gdje ima dima ima i vatre' pa je tako vjerojatno pitanje vremena kada će procuriti i novi detalji o Ibri i njegovim danima u Los Angelesu.