Enes Freedom

Bivši NBA košarkaš objavio zastrašujuće poruke koje je dobio o prijetnjama smrću i plaćenom ubojici!

16.01.2023 u 12:43

Bionic
Reading

Bivši NBA košarkaš Enes Freedom, nekad poznatiji pod imenom Enes Kanter, objavio je na društvenim mrežama kako mu prijete smrću

Poznato je kako je Enes Freedom veliki borac za pravdu, ali i veliki protivnik trenutačnog predsjednika Turske Recepa Tayyipa Erdogana zbog čega mu je oduzeta putovnica i zabranjen ulazak u zemlju.

U toj ga zemlji prozivaju teroristom zbog svojih stavova, a da Enes Freedom posljednjih tjedana proživljava pravu dramu svjedoči i njegova objava na društvenim mrežama kako je uz stotine poruka u kojima mu prijete smrću dobio i poruku da je za njegovu smet unajmljen plaćeni ubojica.

Zastrašujuću vijest, za koju nema potvrde da je točna, Enes Freedom podijelio je na društvenim mrežama.

Naime, kako je Enes Freedom objavio, jedna osoba poslala mu je poruku tvrdeći kako je već unajmljen serijski ubojica tj. plaćenik da ga ubije.

Neki tu poruku povezuju s činjenicom da je turska vlada izdala tjeralicu za njim i voljni su platiti pola milijuna dolara za 'njegovu glavu.'

No, Enes Freedomu situacija je ipak malo olakšana nakon što je 2021. dobio i službeno američko državljanstvo, a zbog problema u nekim klubovima kad je gostovanje u Kanadi li u Europi u pitanju čini se kako je i pao interes za njega. Naime, u sezoni 2021-22. bio je član Boston Celtics te je ubrzo završio u razmjeni igrača u Houston Rocketsima koji su ga ubrzo otpustili.

Trenutačno je bez kluba, a obziurom da ima 30 godina i da je bio 3. izbor na NBA draftu,. Te u karijeri ima prosjek od solidnih 11.2 koša i 7.8 skokova, dobro bi došao nekim momčadima. Ali problem je u tome što mu košarka vise nije prioritet jer strahuje za svoj život.