svaka mu čast

Bivši napadač Juventusa divi se Ronaldu, ali ovo što je rekao o Mandžukiću...

05.10.2018 u 17:35

Bionic
Reading

Bivši igrač Juventusa, Vincenzo Iaquinta, nakon dolaska Cristiana Ronalda u redove 'Stare dame', uvjeren je da torinski klub napokon može do naslova u Ligi prvaka

U devet službenih utakmica ove sezone, Juventus ima devet pobjeda. Od tih devet utakmica, Ronaldo je igrao u njih osam, s time da je u Ligi prvaka već nakon pola sata morao iz igre zbog crvenog kartona, te je ukupno zabio tri gola.

Mnogi misle - premalo, s obzriom na kakvom je glasu bio dok je igrao u Realu. No, promijenio je Portugalac i okolinu, mora se navikavati na drugačiji stil igre ali i činjenicu da više nije sve poređeno njemu. Jer Juventus je sjajno posložen stroj u kojem bi Ronaldo tek trebao postati najvažniji 'kotačić'.

  • +3
Liga prvaka: Juventus - Young Boys Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Ovaj Juventus može osvojiti Ligu prvaka. Bianconeri su svakako među četiri najbolje ekipe u Europi, a sada u Ronaldu imaju igrača koji može napraviti razliku i biti odlučujući faktor u utakmicama. Ovo može biti godina u kojoj će Juve konačno osvojiti sve', naglasio je Vincenzo Iaquinta, bivši napadač Juventusa.

Ipak, ovaj bivši napadač Juventusa smatra da Ronaldo nije taj koji je nezamjenjiv u Allegrijevog ekipi. Prema njegovom mišljenju najvažnija karika u napadu Juventusa je Mario Mandžukić.

"Mario Mandžukić radi nevjerojatan posao i stvara prostor za Ronalda. On je ključan. Mandžukić se bori u obrani, trči za četvoricu i stalna je opasnost pred protivničkim golom... On je nezamjenjiv i zbog njega Allegri može pokušavati s različitim sistemima. Upravo je zahvaljujuči Mandžukiću i moguć napadački 'trozubac' s Ronaldom i Dybalom', zaključio je Iaquinta.

Podsjetimo, Iaquinta je dres Juventusa nosio od 2007. godine, uz posudbu u Cesenu, do 2013. godine, a za 'Staru damu' zabio je 40 golova.