cico se vraća

Bivši hrvatski izbornik iznenada završio svoju avanturu u Iranu; ovakav rasplet nitko nije očekivao

05.05.2019 u 18:33

Bionic
Reading

Prije točno godinu dana bivši je hrvatski izbornik Zlatko Cico Kranjčar (62) preuzeo je vođenje iranske U-23 reprezentacije. Odveo je Cico mlade Irance na Azijsko prvenstvo, a iz Iranskog nogometnog saveza zahvalili su mu - otkazom!

'Bvši hrvatski izbornik Zlatko Kranjčar neće više voditi iransku U-23 reprezentaciju iako je ispunio cilj koji je stavljen pred njega', kazao je predsjednik Iranskog nogometnog saveza Mahdi Taj.

Neočekivana je to i šokantna odluka iako je Cico mlade Irance odveo na Azijsko prvenstvo. No, čelnici tamošnjeg Saveza - bez obzira na uspjeh u kvalifikacijama - navodno nisu zadovoljni kako reprezentacija igra...

  • +3
Zlatko Kranjčar novi je trener Dinama Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov

'Činjenica je kako se pod vodstvom Zlatka Kranjčara iranska momčad plasirala na Azijsko U-23 prvenstvo, no vodstvo Saveza odlučilo je dati priliku drugom treneru', pojasnio je ovu nelogičnu odluku Taj te napomenuo kako je s Kranjčarom postignut dogovor oko raskida ugovora. Kranjčara bi trebao zamijeniti domaći stručnjak Yahya Golmohammadi.

Kako god bilo, Kranjčar se iz Irana zasigurno neće vratiti praznih džepova, ali ego trenera koji je u karijeri među ostalim vodio Dinamo, Zagreb, Rijeku, Persepolis, Sepahan te hrvatsku i crnogorsku reprezentaciju sigurno je barem malo povrijeđen.