GOST SPORTA NEDJELJOM

Bivši Hajdukov kapetan u čudu zbog odluke kluba: Veliki je propust što on više nije...

04.11.2023 u 07:45

Bionic
Reading

Nogometaši Gorice jedno su od najugodnijih iznenađenja dosadašnjeg dijela sezone SuperSport Hrvatske nogometne lige. U 12 kola, Gorica je druga najbolja momčad po primljenim golovima. Bolji od nje samo je Hajduk, koji je primio osam golova, dok je momčad Dinka Jeličića primila devet. Tko zna, možda zato što njezinom obranom 'dirigira' i iskusni Mario Maloča

Danas 34-godišnji Maloča svoj je nogometni put počeo u Dinamu. Potom je preselio u Zagreb, pa zaprešićki Inter te u Kamen Ingrad.

Godine 2007., kada je postao punoljetan stigao je u Hajduk, te je s Bilima osvojio dva Kupa i bio im vjeran do 2015. godine.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Potom je preselio u Njemačku (Greuther Fürth), odnosno u Poljsku (Lechia Gdanjsk), a ovog se ljeta vratio u svoj HNL. Točnije u Goricu.

U Hajduku je nosio i kapetansku vrpcu, ali je igrao i s Nikolom Kalinićem, te si je dao za pravo reći sljedeće.

'Nelogično mi je da nisu ostavili Nikolu Kalinića.To je nemoguće. Nikola Kalinić da ne trenira ništa, on može igrati svaku utakmicu sigurno, barem 15 minuta. I ja sam rekao, kad smo igrali ovdje u Gorici, kad je ulazio mladi Čuić, svak mu čast, talent je, ali u jednom skoku udarim ga slučajno laktom, i tu nema faula. Ali da ja to napravim s Nikolom Kalinićem, to je vjerojatno žuti karton za mene i prekršaj za Hajduk. A ja više ne mogu skakati do kraja utakmice. Tako da mislim da je veliki propust da Nikola Kalinić nije u Hajduku', rekao je Mario Maloča za emisiju Sport nedjeljom, voditelja Ante Breke, a koja će se emitirati u programu MAXSporta ove nedjelje oko 13 sati.

Mario Maloča o Nikoli Kaliniću Izvor: Društvene mreže / Autor: Sport nedjeljom
Standings provided by Sofascore