ZAMJENA ZA KAŠTROPILA

Bivši centar Splita potpisao za Zadar

13.09.2013 u 10:26

Bionic
Reading

Filip Kraljević je novi igrač KK Zadar. Dojučerašnji 214 cm visok centar Splita već je dulje vrijeme na raspolaganju treneru Hrvoju Vlašić, a danas je stigla vijest da je i službeno postao igrač kluba s Višnjika

Devedesettrogodišnji Mostarac je potpisao ugovor na dvije godine, a u prvoj pripremnoj utakmici protiv ruskog drugoligaša Atlaybasketa postigao je 14 koševa. Kraljević će tako u reketu zamijeniti Franka Kaštropila koji se iz Zadra preselio u Široki.

Na centarskim pozicijama Zadar sada ima trojicu igrača. Uz Kraljevića, tu su još Ante Đugum i kapetan Ive Ivanov. Traži se i četvrti koji bi mogao podjednako kvalitetno pokriti pozicije četvorke i petice. Kako smo javljali, Zadranima je zanimljiv Tomislav Zubčić, na kojeg je oko bacila i Cedevita.

Momčad Hrvoja Vlašića, u kojoj su trojica nepotpisanih igrača (Marko Car, Mario Filipović i Roko Rogić), odigrat će danas svoju drugu pripremnu utakmicu. U 18 sati na Višnjiku će im se iza zatvorenih vrata suprotstaviti još jedan ruski drugoligaš, Ruskan Monrovia.