IZNESEN NA NOSILIMA

Bio je to trenutak zbog kojeg su se hrvatska javnost i izbornik uhvatili za glavu, a ubrzo se oglasio naš golgeter!

13.05.2018 u 08:34

Bionic
Reading

Kako se bliži Svjetsko prvenstvo u Rusiji sve se pozornije prate nastupi hrvatskih reprezentativaca diljem europskih liga i ne samo zbog eventualnih golova i dobre forme, nego i zbog straha od mogućih ozljeda

Andrej Kramarić je u odličnoj formi te se nameće izborniku Zlatku Daliću kao prva opcija u napadu na predstojećem World Cupu gdje Hrvatsku u skupini očekuju utakmice s Nigerijom, Islandom i Argentinom.

Naš golgeter bio je junak u pobjedi Hoffenheima nad Borussijom Dortmund kojojom je taj bundesligaš izborio nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone. U 26. minuti Andrej Kramarić iskoristio je loše ispucavanje vratara Dortmunda i zabija za 1:0. U 63. minuti Kramarić je asistirao Adamu Szalaiju za 2:1. I za treći gol Hoffenheima zaslužan je Kramarić, koji je u 73. minuti iz slobodnog udarca odlično ubacio, a Kaderabek je pospremio loptu u mrežu.

No hrvatsku javnost zabrinuo je prizor koji se dogododio deset minuta prije kraja. Hrvatskog napadača iznesli su s terena, odmah je bio zamijenjen pa je kod nas odmah nastala panika da ozljeda nije ozbiljnije naravi.

'Sve je u redu, samo su me uhvatili grčevi, nisam se mogao pomaknuti', kratko se javio Kramarić za goal.hr te su tako prekinuta nagađanja.

Inače, dobre Kramarićeve igre privukle su pozornost uglednih klubova kao što su Bayern München, Borussia Dortmund i Napoli, a cijena od 20 milijuna eura koju su izvijesili u Hoffenheimu ne bi trebala biti nikakav problem.

  • +17
Andrej Kramarić, hrvatski reprezentativac i napadač Hoffenheima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia