NIJE PRVI

Bio je Realov junak u finalu Kupa kralja, a onda je doživio šok!

Bionic
Reading

U kuću brazilskog nogometaša Real Madrida Rodryga provaljeno je u noći s nedjelje na ponedjeljak, u naselju u blizini španjolske prijestolnice, rekli su policijski izvori za AFP

Policija je dolaskom na lice mjesta zatekla 'provaljena vrata i ispremetano nekoliko soba', no sadržaj i vrijednost opljačkanoga za sada nisu poznati.

Ova provala dogodila se dan nakon 2:1 pobjede Real Madrida protiv Osasune u finalu Kupa kralja u Sevilli, gdje je Rodrygo bio dvostruki strijelac.

Rodrygo se tako pridružio popisu igrača koji su opljačkani u španjolskoj prijestolnici, poput njegovih suigrača Danija Carvajala i Karima Benzeme, čija je kuća opljačkana prošle godine, kada je bivši francuski reprezentativac bio na terenu s Real Madridom protiv Elchea.

U listopadu 2019. Španjolska civilna garda i Europol najavili su razbijanje mreže provalnika čija su meta bili nogometaši Atlético Madrida i Real Madrida.

Španjolski mediji tada su naznačili da su među žrtvama ove lopovske mreže Benzema, Brazilac Casemiro, tadašnji igrač Reala, i Ganac Thomas Partey, koji je tada igrao u Atléticu.