SVE ĆE SE VIDJETI DANAS

Bilo bi neshvatljivo da u Italiji to naprave hrvatskom reprezentativcu za kojeg nemamo pravu zamjenu

15.09.2018 u 08:29

Bionic
Reading

Inter danas (15 sati) pred svojim navijačim igra utakmicu četvrtog kola talijanskog prvenstva protiv Parme, a na terenu bi mogao biti i Šime Vrsaljko

Vrsaljko je u 19. minuti utakmice Lige nacija sa Španjolskom izašao zbog ozljede koljena u 19. minuti, a nakon toga se naša nacionalna vrsta raspala u Elcheu te doživjela rekordan poraz.

Na desnom boku se dalo primijetiti kako nemamo pravu zamjenu za Vrsaljka i mnogi su se s pravom zabrinuli kada je desni branič Intera šepajući otišao pod tuš.

Liječnik reprezentacije Zoran Bahtijarević u razgovoru za tportal objasnio je da je riječ o kroničnom problemu s njegovim koljenom koje je nastradalo dok je još igrao u Atleticu te da je istu ozljedu zadobio i na SP-u u Rusiji.

Ipak, iz Italije dolazi dobre vijesti. Trener 'nerazzurra' Luciano Spalletti uvrstio je Vrsaljka na popis igrača za utakmicu Serie A protiv Parme.

  • +21
Šime Vrsaljko, hrvatski reprezentativac Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Vjerujemo da su nakon pregleda talijanski liječnici zaključili da je s Vrsaljkovim koljenom sve u redu, jer bi bilo neshvatljivo da u Interu s hrvatskim reprezentativcem nepotrebno riskiraju u takvoj utakmici.