NEMA MIRA NA BERNABEUu

Opet krenula priča oko Luke Modrića zbog koje se svima u Realu diže kosa na glavi

14.09.2018 u 06:49

Bionic
Reading

Nije dugo trajalo zatišje oko mogućeg odlaska Luke Modrića iz madridskog Reala, opet je krenula priča koja se vrtjela cijelo ljeto, a to je da Inter nije odustao od hrvatskog veznjaka

Talijanski mediji ne miruju. Zadnjeg prijelaznog roka nekoliko puta su preselili hrvatskog kapetana iz Primere u Serie A, tvrdili su da je sve dogovoreno i da će Modrić slomiti otpor čelnika Reala te u senzacionalnom transferu doći u Inter, ali to se nije dogodilo.

Na kraju sapunice iz Intera su poručili da uopće nisu kontaktirali Modrića pa su špekulacije prestale, ali nova sezona tek je počela, a novinari s Apeninskog poluotoka krenuli su u novo guranje Modrića prema talijanskom velikanu.

Prema njihovim saznanjima Inter neće krenuti po Modrića u zimskom prijelaznom roku, jer bi to bilo previše komplicirano, ali će zato svim silama navaliti sljedeće ljeto – 2019.

Tada bi Modriću ostala samo jedna godina ugovora s Realom i 'kraljevski klub' bi ga morao prodati da mu hrvatski reprezentativac ne bi otišao sa Santiaga Bernabeua bez odštete.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

No Talijani zaboravljaju, da ako Modrić u međuvremenu ne produlji ugovor, kako će i neki drugi bogati europski velikani, kao i možda klubovi iz Kine i SAD-a, biti također u lovu na najboljeg hrvatskog igrača pa tako i dalje neće biti lako ostvariti taj prelazak.

Luka Modrić Izvor: Društvene mreže