TRAŽI SE KRIVAC

Biliću, možeš li se pogledati u ogledalo?

15.05.2017 u 17:04

Bionic
Reading

Liverpool je na gostovanju razbio West Ham 4:0, a uvjerljiva pobjeda 'redsa' naljutila je menadžera Arsenala Arsenea Wengera

Arsenal je na petom mjestu u prvenstvu, znači izvan pozicija koje vode u Ligu prvaka. 'Topnici' su u 36 kola upisali 21 pobjedu, šest remija i devet poraza te više ne ovise o sebi ako žele završiti među četiri momčadi Premiershipa.

Zato su strategu Arseneu Wengeru svi krivi pa tako i Slaven Bilić, čiji West Ham nije uspio kod kuće zaustaviti Liverpool, Arsenalova konkurenta za Ligu prvaka.

'Redsi' su srušili 'čekićare' 4:0, a Wenger je udario po gradskom rivalu i njihovom menadžeru Slavenu Biliću.

'Čini mi se kako su neke momčadi već na praznicima. Mi ćemo biti profesionalni i odraditi sve na pravilan način do posljednje sekunde sezone. Važno je da se možeš pogledati u ogledalo i reći si da si sve napravio kako treba. To je apsolutno najvažnije', rekao je Wenger i tako prozvao Bilića.

Francuz se tu nije zaustavio...

'Nisam sretan kad nemamo dobre rezultate, ali ono za što nema isprike je kada ne daješ najbolje od sebe. Mi dajemo sve od sebe, do samoga kraja i zato smo uvijek visoko, jer smo koncentrirani do kraja. A u Premiershipu izgleda da su mnoge momčadi koje su osigurale ostanak jednostavno izgubile motiv.'