U NEDJELJU KOD SPURSA

Bilić: U mojoj kući svi navijaju za West Ham, pa čak i psi

21.11.2015 u 13:52

Bionic
Reading

Nakon pauze uzrokovane reprezentativnim utakmicama, prvenstvenim se obvezama vraćaju i Englezi. A ta je pauza itekako trebala Slavenu Biliću jer spojio je dvije utakmice bez pobjede

Poraz kod Watforda pa domaći remi s Evertonom bili su upozorenje Slavenu Biliću da njegov West Ham United ipak ne ide tako 'ludo' dobro, kako je u jednom trenutku izgledalo. I zato smo sigurni da se ovoj pauzi Bilić veselio.

A novi prvenstveni ogled 'čekićari' će imati u nedjelju, kada gostuju kod Tottenhma Hotspura, kluba protiv kojeg je Slaven Bilić debitirao 1996. godine upravo u dresu West Hama. I s te utakmice pamti pobjedu 1:0.

'Ne osjećam nikakvu odbojnost prema Spursima. Ali oni su londonski klub. Mnogi navijači oba kluba zajedno rade i zato bi bilo dobro pobijediti da naši navijači mogu zafrkavati navijače Spursa. Ako izgubimo, neće im biti ugodno na poslu', prenosi Bilićeve riječi Goal.com

'U mojoj kući svi navijaju za West Ham. Mislim da ni moji psi ne navijaju za Spurse, ali moram provjeriti. Jutros su mi izgledati malo drugačije'.

Bilić će momčad morati sastavljati bez Dimitrija Payeta

'Ne morate biti trener West Hama da bi rekli da je Payet naš najvažniji igrač. Važan je jer zabija golove, asistira, čuva loptu. Sigurno da nam nedostaje, nezamjenjiv je. On je jedan od onih igrača koji čine momčad 50 posto boljom. Zanima me kako ćemo izgledati bez njega', zaključio je Bilić.